最新動態

Magloon成立兩週年紀念日

今天是Magloon成立兩週年的日子,感謝客戶的支持,使我們能夠有幸在不同活動將快樂參予參加者。

過往一年受政治、經濟及衛生環境影響下,整個氣球及表演行業都受到了巨大衝擊。我們會繼續練習新技能並創作更多氣球造型,盼在市場恢復的一刻能夠以最佳狀態重新出發。繼續在市場上發掘及維持不同的合作關係。

願香港、業界、客戶、及表演者們能夠渡過難關!加油!

#Magloon #Balloon #Balloonart #Balloons #氣球佈置 #扭氣球 #扭波波 #魔術表演 #Magic #生日會 #百日宴 #嘉年華 #婚禮 #壽宴 #Party #hkig

Magloon成立一周年紀念日



今日係9月1日,Magloon成立一周年既紀念日。

「學無止境」
點解揀係今日既?因為九月係香港既開學月,故選擇九月既第一日開始,寓意每年每天都是新的學習。盼能於管理,宣傳及技術層面不斷進步,從而為大家帶來更優質既服務。

我地會繼續更新我地既服務資料、工作參考同埋推廣資訊放上網址,敬請期待:)!

#Magloon #Balloon #Balloonart #Balloons #氣球佈置 #扭氣球 #扭波波 #魔術表演 #Magic #生日會 #百日宴 #嘉年華 #婚禮 #壽宴 #Party #hkig

天祐香港



Magloon正式登陸Carousell旋轉拍賣(香港)

為左等大家更容易了解我地既服務,Magloon係2019年3月已經登陸Carousell旋轉拍賣(香港)。 透過Apps大家能夠睇到我地更多派送既造型。 同時提供氣球訂製服務,等大家可以係派對上有多一種選擇。

Carousell ID: Magloon_hk
即刻click入去睇下La~
https://hk.carousell.com/magloon_hk/

查詢/報價/落單除左
電話: 97105062 (Whatsapp)
電郵: info@magloon.com.hk

而家仲可以直接登入carosell inbox我地添,我地等緊你!

###



「吹漲恐龍世界」大型氣球藝術展覽

全港最大型嘅氣球主題展覽」恐龍世界大冒險」將會於九龍城廣場B2展出!希望到時大家除左同11個展區嘅恐龍打卡外,仲可以細心欣賞一眾氣球師嘅世界級手藝。

*12歲或以下的屬龍小朋友(2012年出生)免費入場
*售票處設於地下B1層「冒險樂園」側
*紀念品: 所有入場人士均可獲贈恐龍橡皮擦乙份

魔術/小丑表演
日期: 2019年2月23日及24日、3月2日及3日、9日及10日、16日及17日、23日及24日、30日及31日
時間: 下午3時至4時(每段表演時間為30分鐘)
親子氣球教室
日期: 2019年2月23日及24日、3⽉2日及3日、9日及10日、16日及17日、23日及24日、30日及31日
時間: 下午4時至5時
參加方法: 名額為20對親子,以排隊方式先到先得,額滿即止

p.s. 九龍城廣場有成400個車位,泊完車,先睇」恐龍世界大冒險」再去濕平啦

資料來源: Timable – http://timable.com/event/1770247